Magazinul F64 a lansat catalogul online cu reduceri de Black Friday 2013, care sunt valabile in perioada 22-24 noiembrie 2013. Există in oferta F64 din weekendul de Black Friday reduceri de până la 2450 lei la un singur produs ! Pentru a accesa catalogul si pentru comenzi, dați click pe imaginea de mai jos:


F64 oferă de Black Friday reduceri la aparate foto DSLR, aparate foto Mirrorless, aparate foto compacte, camere video, obiective, lumini, blitzuri studio, accesorii studio, declanșatoare radio, carduri memorie, genți și rucsaci, gripuri, colorimetre, trepiede, monopiede, telefoane mobile, tablete, accesorii tablete etc.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog F64 Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog