Aici gasiti catalogul cu oferte si reduceri de la Jysk pentru Black Friday 2013 ( 21 Noiembrie - 4 Decembrie 2013 ) ( click pe imaginea catalogului cu ofertele de Vinerea neagra 2013):

UPDATE: Noi oferte de la Jysk gasiti pe acest site de cataloage.Cum se prezinta Jysk:
JYSK – este o companie daneză, care comercializează o gamă largă de mărfuri casnice şi care propune clienţilor săi produse de o calitate înaltă la cel mai redus preţ. În magazinele JYSK din Romania veţi găsi tot ce vă este necesar pentru viaţa de zi cu zi – de la mobilă pană la şerveţele, şi toate acestea într-un singur magazin. De la JYSK va puteţi achiziţiona cele mai variate mărfuri :textile, lenjerii de pat, plăpumi, perne, feţe de masă, corturi, saci de dormit, precum şi mobilă pentru locuinţă şi grădină, lămpi, lumânări, şerveţele şi multe alte lucruri utile. Compania a fost fondată de către întreprinzătorul danez LARS LARSEN, el provine dintr-o familie daneză simplă. În anul 1979, în scopul creării unei reţele vaste de magazine, acesta a deschis în Danemarca primul magazin JYSK. El a realizat acest lucru cu succes, iar mai tarziu această idee a fost preluată de întreprinzători din alte ţări. Abrevierea JYSK – este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia şi în limba daneză semnifică calităţi cum ar fi simplitatea, onestitatea şi conştiinciozitatea. JYSK – este compania în care puteţi avea încredere. În prezent magazinele JYSK activează în lumea întreagă: în Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Germania, Austria, Grenlanda, Islanda, Rusia, Ucraina, Georgia, Spania, Sua, numărul lor total depăşind cifra de 1000. Magazinele Jysk din tarile Baltice si din Balcanii opereaza in conformitate cu acordurile de franciza.


Lista magazinelor Jysk ( si programului acestora ) din Baia Mare, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Oradea, Satu Mare, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Arad, Piteşti, Suceava, Constanta, Bucureşti o gasiti aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Jysk Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog