Magazinele METRO din toată țara participa între 28 si 30 noiembrie la Black Friday 2013, oferind TVA cadou la televizoare, laptopuri, tablete si telefoane mobile, masini de spalat, aparate frigorifice, articole de incalzire, aragazuri, precum si la anvelope de iarna, scule electrice si generatoare, echipamente profesionale pentru HoReCa si revanzatori. In plus, oferă de douî ori TVA cadou la o selectie de articole nealimentare.

Ofertele sunt valabile si in METRO Magazin Online.

Click pe imaginea de mai jos pentru catalogul de Black Friday 2013 de la Metro:


Articolele incluse in promotie sunt semnalizate la raft. TVA-ul se acorda sub forma de voucher de cumparaturi METRO. De exemplu, cumperi combina frigorifica ARCTIC 275 L, platesti 899,00 lei si primesti un voucher in valoare de 174,00 lei, sau cumperi tableta ORION 7 INCH DUAL CORE, platesti 199,00 lei si primesti cadou un voucher in valoare de 38,52 lei.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu include articolele aflate in alte promotii pentru categoriile televizoare, laptopuri, tablete si telefoane mobile, masini de spalat, aparate frigorifice, articole de incalzire, aragazuri, dar include articolele aflate in alte promotii pentru categoriile anvelopele de iarna, sculele electrice si generatoare, echipamente profesionale pentru HoReCa si revanzatori.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog METRO Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog