Vodafone a publicat catalogul online cu ofertele si reducerile de Black Friday 2013, in perioada 28 noiembrie - 1 decembrie 2013.

Oferta a fost lansată sub sloganul "Ai până la 100% reducere la toate telefoanele, de Black Friday. Alege-ți abonamentul și fă-ți singur oferta câștigătoare sau alege unul din pachetele predefinite cu reduceri și mai mari!"

Cumpără-ți telefonul cu un abonament nou sau reînnoiește-ți abonamentul și te bucuri de reduceri în plus. Ai până la 20 euro reducere pentru abonamentele EASY și SMART 10, până la 40 euro pentru restul abonamentelor SMART și până la 80 euro pentru cele RED:


Oferta este valabilă pentru contracte noi şi reînnoiri pe 24 luni, pentru persoane fizice şi juridice, în limita stocului disponibil, între 28 noiembrie şi 1 decembrie pe vodafone.ro, în magazinele Vodafone şi la partenerii autorizați.

Reducerea la telefoane include TVA, este maximă şi egală cu valoarea telefonului şi diferă în funcţie de abonamentul ales.

Reducerea de până la 20€ pentru telefoane cu abonamente Easy este valabilă doar pentru contracte noi şi reînnoiri exclusiv online. În magazinele Vodafone, reducerea pentru telefoane cu abonamente Easy este de până la 15€.

Pentru abonamentul Smart 10, reducerea este de până la 20€.

Bonusul de 1 GB se acordă numai pentru persoane fizice, este gratuit, valabil 1 lună, începând cu Easy 7 şi se activează începând cu data de 3 decembrie 2013, în funcţie de dată instalării ofertei.
Valoarea unui punct de loialitate este 0,01€.

Prețurile includ TVA și sunt valabile în magazinele Vodafone. La parteneri preţurile pot suferi modificări.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Vodafone cu oferte și reduceri de Black Friday să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog