Altex a lansat catalogul pentru luna ianuarie 2014. Acesta se poate accesa dând click pe imaginea de mai jos:


Cum se prezintă Altex:

Cel mai mic pret din Romania

Pornind de la deviza “Cel mai mic pret din Romania” suntem liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din tara, de peste 20 de ani. Insa nu doar pretul face diferenta: oferim tototdata o gama variata de produse inovatoare, sustinute de solutii optime de finantare adaptate nevoilor tale.

Altex inseamna leadership, inovatie, varietate, diversitate si, nu in ultimul rand, un pret corect pentru produsele pe care ti le doresti!

Serviciile Altex

Iti garanteaza cea mai buna alegere in privinta achizitiei facute! Cunoastem entuziasmul ce vine alaturi de comanda plasata in magazinul nostru si, de aceea, vei avea parte intotdeauna de livrare rapida si transport asigurat astfel incat sa te poti bucura cat mai repede de produsele cumparate.

Iar daca vei gasi un pret mai mic in alta parte, beneficiezi de programul nostru “2 x diferenta” prin care iti oferim de doua ori diferenta de pret, pentru a te bucura de cumparaturile facute in magazinele noastre.

Cu Altex este intotdeauna usor: poti cumpara online device-urile preferate, suntem la un click distanta. Sau poti rezerva produsul pe site-ul nostru urmand sa il ridici de la cel mai apropiat magazin Altex. Toate produsele pe care ti le doresti iti sunt accesibile in reteaua noastra de magazine din intreaga tara. Asta inseamna ca Altex este intotdeauna aproape de tine.

Acum ai solutii de finantare flexibile, cu dobanzi mici, si rate cu valoare scazuta. Pe langa variatele formule de finantare, venim in sprijinul tau prin servicii care adauga plus-valoare produselor, cum ar fi service, garantii extinse si transport gratuit.

Misiune

Ne-am propus sa oferim produse si servicii accesibile, la cel mai inalt standard de calitate. Si nu ne vom multumi cu nimic mai putin! Avem curajul si disponibilitatea de a influenta pozitiv viitorul si ne dedicam clientilor nostri astfel incat sa beneficieze de o experienta completa de cumparaturi atat in magazinele noastre cat si online!


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Altex să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog