Aici gasesti catalogul Carrefour pentru luna ianuarie 2014, precum si pentru lunile urmatoare. De asemenea, dand click pe imaginea de mai jos, veti accesa urmatoarele cataloage Carrefour: Catalog produse nealimentare, Catalog produse alimentare, Catalog special Carrefour Blank, Catalog Carrefour Market.


De asemenea, Carrefour Romania mai anunta deschiderea a doua magazine: in Bucuresti-Express Salviamax si in Brasov-Express RostCom Zizinului.

Intr-un climat economic dificil, bugetul familial a devenit, mai mult ca oricand, preocuparea principala. De aceea, Carrefour vine in intampinarea nevoilor de baza ale consumatorilor prin lansarea unei game de produse la pret de discount: Carrefour Discount.

Produsele Carrefour Discount sunt disponibile in magazinele: Carrefour, Market, Express si pe site-ul www.carrefour-online.ro.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog CARREFOUR să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog