Germanos ofera un catalog online in magazinul sau virtual, cu o gama diversificata de produse, inclusiv telefoane si tablete.

Telefoanele din oferta Germanos au sisteme de operare precum Android, Bada, BlackBerry OS, Microsoft Windows Mobile, Symbian, iOS si sunt produse de catre Acer, Allview, Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Philips, Samsung, Sony, Sony Ericsson, ZTE etc.


Cum se prezintă Germanos:

Germanos, parte a grupului COSMOTE, este cel mai mare lant de magazine de telefonie mobila din Romania, cu aproximativ 220 de magazine in toata tara, specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila COSMOTE, fixa si de internet de la Romtelecom.

Alaturi de produsele telecom, gama de servicii oferita de Germanos Telecom Romania include: G-agenda plus – transferul continutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom si NextGen, G-creditare – posibilitatea achizitionarii produselor in rate, G-ticket – bilete la marile evenimente si G-precomanda – ofera in avanpremiera cele mai noi produse de telefonie.

Germanos detine in prezent cea mai mare retea de service tehnic de telefoane mobile din Romania. In fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatari si reparatii, verificarea si regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile si actualizari gratuite de software pentru telefoanele de ultima generatie aflate in garantie.

Reteaua magazinelor Germanos constituie cea mai credibila alegere atat pentru achizitionarea unui telefon mobil, cat si pentru service-ul acestuia. De ani de zile deja, se garanteaza deservirea excelenta si se specializeaza in alegerile de service de pionierat.

Fondatorul companiei Germanos, un vizionar om de afaceri grec, este cel care a dat si numele brandului – Panos Germanos.

Primul magazin Germanos a fost deschis in Atena, in anul 1980, intr-o locatie de doar 20 de metri patrati, fiind specializat in vanzarea de baterii.

La inceputul anilor 90, lantul de magazine Germanos si-a inceput expansiunea prin sistemul de franciza.

In 1992, Germanos a inceput sa se extinda in Europa de Est.

Lansarea telefoniei mobile pe piata din Grecia, in anul 1994, a reprezentat un moment important pentru Germanos, care a devenit retea de magazine specializata in telefonia mobila.

In anul 2000, compania Germanos este listata la principala bursa din Atena.

In anul 2003, Germanos devine dealer, simultan, pentru mai multi operatori de telefonie mobila: COSMOTE, OTE, TIM si Vodafone.

In anul 2007, Germanos ajunge sa detina 400 de magazine in Grecia.

De la nivel local la nivel international

In anul 1992, Germanos incepe sa se extinda in tarile Est Europene.

In anul 2000, iau nastere companiile LTD (Cipru), Germanos Telecom Romania si Germanos Telecom Bulgaria.

In anul 2001, Germanos isi face aparitia pe piata din Polonia si F.Y.R.O.M., iar in 2004 pe piata din Ucraina.

Pana in anul 2006, Germanos reuseste sa isi consolideze pozitia de lider pe piata de retail, oferindu-si expertiza in peste 400 de magazine in aceste tari. Spre sfarsitul anului 2006, segmentul de retail din cadrul Grupului de Companii Germanos din Grecia, inclusiv Romania, Bulgaria si F.Y.R.O.M., este achizitionat de catre Grupul COSMOTE cu scopul de a-si consolida pozitia in Balcani.

Romania – o poveste de succes

Primul magazin Germanos Romania a fost deschis in 1996 in centrul Bucurestiului, specializat in vanzarea de baterii. Patru ani mai tarziu debuteaza cooperarea cu Orange, oferind produsele si serviciile acestui operator.

In acelasi an se semneaza un parteneriat cu operatorul de telefonie mobila Cosmorom.

In anul 2001, debuteaza cooperarea cu Connex (Vodafone). In Bucuresti, in anul 2002 se deschide primul magazin Germanos in franciza.

In anul 2004, Germanos isi largeste gama de produse si servicii, prin semnarea unui parteneriat cu Zapp.

Dorind sa ofere consumatorilor romani mai multe optiuni, Germanos adauga portofoliului curent (Connex/Vodafone) produse si servicii ale operatorului nou intrat pe piata, COSMOTE, lider in telefonia mobila din Balcani.

Pe 30 ianuarie 2006, Germanos deschide cel de-al 100-lea magazin, consolidandu-si astfel pozitia numarul 1 pe piata de retail specializata in tehnologia mobila.

In februarie 2008, Germanos depaseste pragul de 200 magazine, acoperind mai mult de 87% din populatia urbana a Romaniei.

Mai 2008 – GERMANOS a lansat in parteneriat cu Eventim serviciulG-ticket, largindu-si astfel portofoliul de servicii cu valoare adaugata oferit clientilor. Prin intermediul acestui serviciu de ticketing, clientii potachizitiona din magazinele GERMANOS din intreaga tara bilete la importante evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si din Europa.

August 2008 – In perioada iulie-august 2008, GERMANOS Romania desfasoara la nivel national campania„Tine-ti viata in propriile maini!”. Prin programul „Tine-ti viata in propriile maini!”, GERMANOS si partenerii sai militeaza pentru limitarea utilizarii telefonului mobil in trafic. Se recomanda utilizarea unui sistem tip „maini libere” (hands free cu fir, hands free Bluetooth, car kit etc.). Programul este salutat de Inspectoratul General al Politiei Romane si se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Nationala a Instructorilor Auto din Romania.

2009 – Germanos Telecom Romania si COSMOTE Romanian Mobile Telecommunication isi unesc fortele si functioneaza sub acelasi management.

Septembrie 2009 – Germanos lanseaza in exclusivitate pe piata din Romania G-étiquette, primul ghid de bune maniere in utilizarea telefonului mobil in diferite contexte din viata publica si privata.

2010 – Germanos incepe sa vanda in reteaua proprie si produsele si serviciile Zapp, atat pentru clientii de business, cat si pentru utilizatorii individuali.

Utilizatorii Zapp au acum la dispozitie o retea extinsa de magazine in intreaga tara, unde beneficiaza de o gama completa de servicii de calitate, inclusiv plata facturilor, reincarcarea cartelelor sau reinnoirea abonamentelor, precum si de mai multe locatii, mult mai avantajos amplasate, in care clientii se pot adresa pentru servicii de service pentru telefoane.

Aprilie 2011 – COSMOTE, Germanos si Zapp lanseaza una dintre cele mai atractive campanii de buy-back de pe piata telefoniei mobile, oferind cupoane valorice electronice pentru fiecare telefon vechi functional predat in magazinele celor 3 companii.

Mai 2011 – Serviciul G-ticket de la Germanos implineste 3 ani de la lansare, timp in care a vandut peste 100,000 de bilete la evenimente cultural-muzicale.

Iunie 2011 – Germanos lanseaza a patra editie a campaniei de responsabilitate sociala „Tine-ti viata in propriile maini”, folosind in premiera social media ca vehicul preponderent in comunicarea mesajelor campaniei. Cu ajutorul partenerului Plantronics, Germanos devine deosebit de activ pe bloguri si Facebook, unde reuseste sa adune peste 10,000 de fani in doua luni pe pagina Grupului Soferilor cu Handsfree.

Noiembrie 2011 – Cel mai mare lant de distributie telecom din tara sarbatoreste 15 ani de la deschiderea primului magazin in Romania, in centrul Bucurestiului. De-a lungul celor 15 ani de activitate, Germanos a devenit un reper in ceea ce priveste avansul tehnologic, consecventa si excelenta in deservirea clientilor si, de asemenea, un etalon in conceperea de oferte atractive si servicii inovative.

Aprilie 2012 – Germanos primeste titlul de Superbrand in catalogul Consumer Superbrands, alaturi de alte 37 de alte branduri nationale si internationale cu povesti de succes.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol GERMANOS - Catalog online cu oferte si promotii de la Germanos să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog