A fost lansat catalogul IKEA 2014, dar si alte cataloage de la aceasta companie.
Anul acesta, IKEA isi propune sa iti ofere şi mai multă inspiraţie, idei şi sfaturi pentru casa ta.

Răsfoieşte catalogul


Bucătării FAKTUM 2014

Răsfoieşte broşura


Dulapuri de haine 2014

În paginile următoare îţi prezentăm mai multe dulapuri de haine, cu diferite stiluri, diverse dimensiuni, accesorii interioare şi preţuri variate.

Sunt robuste, au suprafeţe rezistente, interioare inteligente şi uşi care se închid foarte uşor.
Trebuie doar să alegi modelul care ţi se potriveşte.
Răsfoieşte broşuraSoluţii pentru baie 2014

Oamenii nu seamănă între ei, astfel că nici băile nu sunt identice. Gama IKEA de mobilier şi accesorii pentru baie oferă răspunsuri nevoilor cât mai diverse, cuprinzând numeroase stiluri, pentru ca tu să poţi avea o baie pe gustul tău.
Chiar dacă ai o baie micuţă sau una mai mare, ca un fel de spa la tine acasă, IEKA iti oferă multe soluţii pentru baie şi accesorii de calitate. Cu ajutorul lor îţi poţi amenaja o baie funcţională în felul tău unic.
Răsfoieşte broşuraSoluţii pentru depozitare BESTÅ 2014

Probabil stii deja ce nevoi de depozitare ai. Poate că este vorba de o comodă TV sau una pentru aparatura digitală, de organizarea dosarelor sau pur şi simplu de depozitarea din camera de zi.
Familia BESTÅ oferă soluţii de depozitare eficiente şi funcţionale, în multe stiluri şi dimensiuni, pentru a se potrivi, atât nevoilor, cât şi preferinţelor tale.
Răsfoieşte broşuraAplicaţii IKEA Catalogue 2014

Descarcă pe smartphone sau pe tabletă aplicaţia Catalogului IKEA compatibilă cu sistemul tău de operare Android şi iOS (pentru iPhone şi iPad).


IKEA Catalogue App 2014 - Android
Descarcă aplicaţia IKEA Catalogue pe telefonul sau tableta ta, scanează paginile catalogului şi bucură-te de ideile inspiraţionale!
Descarcă aplicaţia pentru Android

IKEA Catalogue App 2014 - iOS
IKEA Catalogue pe iPhone sau iPad, scanează paginile catalogului şi bucură-te de ideile inspiraţionale!
Descarcă aplicaţia pentru iOS


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Cataloage IKEA să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog