Giada Rome a lasnat calalog valabil si in luna martie 2014, pe care il puteti accesa aici.


Giada Rome comercializează bratari, bijuterii Giada cu Swarovski Elements, bijuterii barbati, ambalaje cadouri, bijuterii copii, genti, accesorii, bijuterii fantezie, cercei, cadouri, bijuterii mireasa, bijuterii Handmade, bijuterii argint, accesorii păr, cosmetice, seturi, parfumuri, inele, lenjerii pat etc.

Conform Giada Rome, Produsele se livreaza prin intermediul serviciului de mesagerie al Postei Romane, iar taxa de expediere prin Posta Romana este de 10 RON.

De asemenea magazinul online de bijuterii Giada-Rome va ofera sansa unei afaceri proprii, devenind reprezentant. Devenind reprezentant veti primi gratuit ultimul catalog de bijuterii si accesorii Giada-Rome.

Pentru reprezentanti taxa de livrare este de 6 RON. Taxa de expediere prin Fan Curier este de 10 RON. Termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 2 si 5 zile lucratoare, din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Giada Rome să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog