Aici gasiţi catalogul Infinity pentru luna martie 2014 si lunile următoare:Cum se prezintă Infinity:
Existenta companiei nationale INFINITY este strâns legata de satisfacerea clientilor sai, carora le ofera o gama variata de produse, ce se adreseaza tuturor categoriilor de vârsta. Prin reteaua sa de distributie, care acopera întreg teritoriul României, compania asigura numerosilor clienti servicii prompte si de calitate. În prezent, INFINITY este reprezentantul exclusiv pentru România a peste 2000 de produse ale unor firme cu traditie din Italia, Franta, Spania, Suedia, Austria, India.
In catalog veti gasi produse accesorii bucatarie, alimente, carti, cosmetice, electrocasnice, produse pentru ingrijire masina sau locuinta, IT, rechizite, termometre,textile etc.

Pentru a accesa catalogul Infinity online, click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Infinity să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog