27 martie 2014

Catalog Jisk

Aici gasiti catalogul Jysk (cel mai nou catalog Jysk ), precum si ultimele oferte. reduceri si promotii de la Jysk pentru luna aprilie 2013 si lunile urmatoare:Cum se prezinta Jysk:
JYSK – este o companie daneză, care comercializează o gamă largă de mărfuri casnice şi care propune clienţilor săi produse de o calitate înaltă la cel mai redus preţ. În magazinele JYSK din Romania veţi găsi tot ce vă este necesar pentru viaţa de zi cu zi – de la mobilă pană la şerveţele, şi toate acestea într-un singur magazin. De la JYSK va puteţi achiziţiona cele mai variate mărfuri :textile, lenjerii de pat, plăpumi, perne, feţe de masă, corturi, saci de dormit, precum şi mobilă pentru locuinţă şi grădină, lămpi, lumânări, şerveţele şi multe alte lucruri utile. Compania a fost fondată de către întreprinzătorul danez LARS LARSEN, el provine dintr-o familie daneză simplă. În anul 1979, în scopul creării unei reţele vaste de magazine, acesta a deschis în Danemarca primul magazin JYSK. El a realizat acest lucru cu succes, iar mai tarziu această idee a fost preluată de întreprinzători din alte ţări. Abrevierea JYSK – este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia şi în limba daneză semnifică calităţi cum ar fi simplitatea, onestitatea şi conştiinciozitatea. JYSK – este compania în care puteţi avea încredere. În prezent magazinele JYSK activează în lumea întreagă: în Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Germania, Austria, Grenlanda, Islanda, Rusia, Ucraina, Georgia, Spania, Sua, numărul lor total depăşind cifra de 1000. Magazinele Jysk din tarile Baltice si din Balcanii opereaza in conformitate cu acordurile de franciza.


Lista magazinelor Jysk ( si programului acestora ) din Baia Mare, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Oradea, Satu Mare, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Arad, Piteşti, Suceava, Constanta, Bucureşti o gasiti aici.