A fost lansat catalogul cu ofertele magazinelor "La doi pași".

Cataloage și oferte actualizate "La doi pași" găsiti aici.

Cum se prezintă lanțul de magazine "La Doi Pași":

LaDoiPași este un lanț de magazine rezultat din reunirea mai multor proprietari independenți. În magazinul LaDoiPași se găsesc mărci foarte cunoscute şi produse de serie mică, ceea ce face din LaDoiPași un magazin complet, cu un sortiment variat de articole.
Magazinele LaDoiPași pot fi găsite peste tot în ţară, în oraşe şi sate. Le vei recunoaşte cu uşurinţă deoarece toate arborează aceeaşi combinaţie de culori vesele şi aceeaşi siglă.
Ele au fost concepute în conformitate cu cele mai noi tendinţe ale pieţei, astfel incât tu să ai o experienţă cât mai placută în magazin după transformarea sa în LaDoiPași.
Cele mai noi oferte şi promoţii pot ajunge direct la tine prin intermediul newsletter-ului nostru.
În fiecare magazin, personalul prietenos, amabil şi bine instruit îţi stă la dispoziţie cu informaţii legate de orice articol din magazin, sugestii şi recomandări, astfel încât să pleci întotdeauna din LaDoiPași cu zâmbetul pe buze.
Aşadar...

În magazinele LaDoiPași:
- poţi merge liniştit la cumpărături, fie că vrei doar un produs, fie că vrei să faci o aprovizionare mai consistentă pentru acasă;
- găseşti toate produsele tale preferate într-un singur loc;
- vei fi tratat cu profesionalism şi întâmpinat cu un zâmbet;
- poţi găsi produsele ARO şi Fine Food, mărci cu preţuri excelente pentru categoria lor de calitate;
- gaseşti o gamă largă de produse proaspete;
- personalul bine instruit îţi oferă întotdeauna consultanţă şi sprijin;
- primeşti cele mai noi informaţii despre ofertele şi promoţiile din catalogul LaDoiPași.

Avantajul nostru îl constituie bogata ofertă de produse proaspete: lactate şi brânzeturi, legume şi fructe, preparate din carne. Însă, pe lângă acestea, magazinele LaDoiPași iţi oferă gama completa şi diversă a celor mai căutate şi mai accesibile produse.

Magazinele noastre oferă o gamă largă de produse alimentare şi de uz casnic, pentru nevoile tale de zi cu zi.

În magazinele LaDoiPași poţi găsi peste 1500 de produse la preţuri foarte bune. Pentru a satisface nevoile dumneavoastră, îmbunatăţim în mod constant oferta noastră.
Suntem mândrii de calitatea produselor noastre proaspete - fructe, legume, produse lactate şi preparate din carne. În acelaşi timp, acordăm o deosebită atenţie şi altor articole, cum ar fi băuturi răcoritoare, conserve, detergenţi, cosmetice, dulciuri, cafea şi alcool.
Vă propunem un sortiment atractiv Aro, Fine Food şi Fine Dreaming ca alternativă la brandurile populare aflate pe piaţă.

Fine Food şi Fine Dreaming sunt mărci de produse, atât alimentare cât şi de îngrijire personală şi uz casnic. Este combinaţia perfectă de înaltă calitate şi preţuri competitive.

ARO este un sortiment extrem de bogat de articole la preţuri foarte accesibile. Cumpărând ARO, ştii sigur că ai luat produse bune şi în acelaşi timp ai economisit bani.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog LA DOI PAȘI să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog