Cataloagele Metro pentru luna aprilie 2014, precum si cele cu oferte pentru Paște 2014, le puteti accesa dand click aici.


Ofertele zilei de la METRO le gasesti aici.

Cum se prezinta METRO:

METRO Cash & Carry International, principalul jucator de pe piata cash & carry internationala, a deschis primul magazin in Romania in octombrie 1996, fiind si prima companie care a introdus pe piata locala sistemul de vanzare cash & carry, cea mai moderna forma de comert angro, cu plata la ridicarea marfii.

In anii urmatori, datorita succesului noului sistem pe piata romaneasca, compania si-a extins reteaua cu rapiditate, ajungand acum sa ne deservim clientii din toata tara prin 32 de magazine, cu o suprafata totala de vanzare de aproximativ 190.000 de metri patrati. In anul financiar 2012/2013 (bazat pe perioada calculata proforma 01.10.2012-30.09.2013), METRO Cash & Carry Romania avea aproximativ 5.325angajati, inregistrand o cifra de afaceri de 977 milioane Euro.

Dedicat comerciantilor, profesionistilor din HoReCa, afacerilor mici si mari din orice domeniu, METRO Cash & Carry ofera clientilor sai sub un singur acoperis toate produsele de care acestia ar putea avea nevoie pentru afacerea lor, mereu disponibile, intr-o larga varietate, la cel mai bun raport calitate - pret de pe piata. Pe baza legitimatiei METRO, clientii au acces usor la toate produsele, precum si la serviciile de consultanta oferite in orice magazin de catre echipele noastre de specialisti.

Pentru a veni si mai mult in sprijinul clientilor revanzatori si HoReCa, din aprilie 2010, METRO Cash & Carry Romania a introdus pe piata un nou format cash & carry: METRO Punct, care asigura clientilor oferte promotionale variate, solutii si consultanta specializata, precum si programe de loialitate, pentru a-i ajuta sa-si eficientizeze afacerile. Datorita acestui nou concept, clientii nostri au acces mult mai rapid la produsele si serviciile companiei, fara pierderi de resurse sau de timp.

Metro are magazine in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti Baneasa, Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Pallady, Bucuresti Voluntari, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Mureș, Timisoara și Turda.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog METRO să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog