Lansat sub sloganul "Bucură-te de verde!", catalogul LIDL pentru luna mai 2014 poate fi accesat aici sau aici.La aceeasi adresa veti gasi si cataloagele LIDL pentru grătar de 1 mai 2014 ( lansat sub sloganul "Distacția începe la grătar" , catalogul de gradinarit 2014, precum si alte pliante LIDL.


LIDL se prezintă astfel:

Istoria Lidl începe în Germania în anii `30, odată cu înfiinţarea companiei Lidl & Schwarz, prin comercializarea de produse alimentare în regim en gros. Mai târziu, activităţile companiei sunt divizate prin dezvoltarea unui lanţ independent de magazine de tip discount sub denumirea de Lidl şi, respectiv, prin înfiinţarea supermarket-urilor şi a hipermarket-urilor Kaufland şi Handelshof. Originea magazinelor Lidl se află în Germania. Ludwigshafen este locul unde în anul 1973 se deschide primul magazin. Extinderii pe întreg teritoriul Germaniei pe parcursul anilor `80 îi urmeazǎ în anii `90 expansiunea internaţională. Lidl dispune astăzi de magazine în mai toate ţările europene şi este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de tip discount din Europa. Cucerirea de noi pieţe, în care să le oferim clienţilor noştri calitate maximă la cele mai avantajoase preţuri, va rămâne şi în viitor obiectivul nostru cel mai important.

Dacă sunteti interesați de ofertele curente LIDL, le puteți găsi online AICI. De asemenea, reducerile LIDL le puteți afla AICI.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog LIDL să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog