A apărut catalogul Praktiker pentru luna mai 2014, care poate fi accesat online aici.


Praktiker are oferte de produse din categoriile Accesorii auto si remorci, Anvelope, Biciclete, Kituri de instalatii GPL, Obiecte sanitare, Accesorii baie, Mobilier de baie, Cabine si cazi, Acoperis si scurgeri, Adezivi, ciment si mortar, Hidroizolatii, BCA si caramida, Termoizolatie, tencuiala, Canalizare, Tavane si pereti, Scări, Panouri PVC, Placi fatada, Lemn, Accesorii de constructii, Usi garaj, Articole de bucatarie, Articole depozitare, Articole menaj, Electrocasnice mici, Frigidere, congelatoare, Masini de gatit, Masini de spalat, Articole de sezon, Mobilier de gradina, Camping, Masini de gradinarit, Unelte de gradinarit, Garduri si lemn de gradina, Ingrasaminte si fertilizanti, Plante (interior, exterior si seminte), Ghivece, Aparate de spalat cu presiune, Unelte de mână, Mașini electrice, Accesorii masini electrice, Echipament de atelier, Echipament de protectie, Feronerie, Covoare, Linoleum, Mocheta, Parchet laminat, Parchet lemn masiv, Parchet triplustratificat, Vopsea lavabila, email, protectie lemn, Tapet, Tavan fals decorativ din polistiren si accesorii, Lambriu, Usi si accesorii usi, Ferestre si glafuri, Adezivi si benzi, Unelte de zugravit, Bucatarie, Dormitor, Living, Draperii, perdele, Galerii si accesorii, Tablouri si rame foto, Jaluzele, rolete, storuri, alte decoratiuni de interior, Instalatii electrice, Corpuri de iluminat tehnic, Corpuri de iluminat interior, Corpuri de iluminat exterior, Becuri, Gresie de interior, Gresie de exterior, Faianta, Piatra naturala, Instalatii sanitare, Centrale, boilere, Aer conditionat, Ventilatoare, umidificator, dezumidificator, Focare si seminee etc.

Cum se prezintă Praktiker:

Grupul german Praktiker Bau- und Heimwerkermärkte Holding AG detine in prezent o retea internationala de peste 420 de magazine (mai mult de 2 milioane mp suprafata de vanzare), in 10 tari: Germania, Luxemburg, Ungaria, Grecia, Turcia, Bulgaria, Polonia, Romania si Ucraina. Numarul angajatilor din grupul Praktiker depaseste 27.000, din care ceva mai mult de 10.000 lucreaza in companiile infiintate dincolo de granitele Germaniei.

Atat in tara de origine, cat si pe celelalte piete unde are magazine, grupul Praktiker ocupa pozitii de top in sectorul do-it-yourself. In Romania, Praktiker s-a impus ca lider al pietei, cu cea mai mare retea de magazine specializate si cel mai dinamic ritm de expansiune. Infiintata in anul 2002, Praktiker Romania a deschis primul magazin in luna septembrie a aceluiasi an, in Voluntari, judetul Ilfov. Tot aici a fost construita si cladirea unde functioneaza sediul central al companiei.

De atunci, Praktiker Romania s-a dezvoltat intr-un ritm foarte dinamic, adaugand noi magazine la reteaua operata si marindu-si echipa tot mai mult. In prezent, compania are mai mult de 2.800 de angajati si 27 magazine Praktiker in tara: Bucuresti – Voluntari, Bucuresti - Militari, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Tirgu-Mures, Satu Mare, Braila, Bucuresti – Vitan, Baia Mare, Galati, Tirgoviste, Timisoara 2, Iasi, Deva, Pitesti, Iasi 2, Buzau, Piatra Neamt, Focsani si Botosani. Reteaua magazinelor Praktiker este cea mai mare pe piata DIY din tara. Fluxul anual al clientilor a ajuns la cateva milioane si pastreaza tendinta de crestere.

Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice, produse pentru gradinarit. Acestei varietati de produse i se adauga gama de servicii adaptate, la care clientii au acces direct in magazin: comenzi speciale, combinare cromatica pentru vopsele, servicii financiare, transport, garantie retur, debitare lemn, servicii de cusut.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Praktiker să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog