28 aprilie 2014

Catalog QUICK, OTTO, HEINE

Au fost lansate cataloagele Quick24 , care pot fi accesate online aici.


Cum se prezinta Quick24:

De la Quelle la QUICK 24: scurt istoric
Echipa QUICK 24
Quelle Romania (S.C. Quelle S.R.L.) a fost fondata in 2005 ca si societate afiliata firmei-mama Quelle GmbH, reprezentata initial in mai multe tari europene. Falimentul companiei Arcandor, detinatoarea Quelle la nivel international, a condus la impartirea imperiului Quelle, care s-a situat ani la rand pe primul loc in domeniul vanzarilor prin corespondenta in Europa.
In cadrul derularii procedurii de insolventa, filialele au fost vandute catre diferiti cumparatori. In martie 2010, Quelle S.R.L. a fost achizitionata de catre compania romaneasca Panatek Investment Group. Consiliul Concurentei din Romania a aprobat investitorului Nagy Attila, presedinte al Panatek Investment Group, achizitia partilor sociale ale firmei Quelle S.R.L., astfel incat filiala romana cu o cifra de afaceri de succes sa isi poate continua activitatea.
Preluarea firmei Quelle a fost un semnal ca piata autohtona a vanzarilor prin corespondenta se regrupeaza. In pofida celor intamplate cu firma-mama, societatea romaneasca Quelle S.R.L. nu a fost nicicand in insolventa. Mai mult decat atat, Quelle Romania a reusit in ultimii ani sa devina un jucator principal pe piata locala a comertului la distanta, fiind lider printre filialele din Europa la cifra vanzarilor online.
Din luna iulie 2010 firma si-a schimbat numele in QUICK 24 Mail Order Services S.R.L., iar pagina de internet este www.quick24.ro.
Noul QUICK 24 este un sistem online de comenzi, un veritabil specialist in moda, la preturi absolut irezistibile! Pastrand celebra reteta germana de succes Quelle, QUICK 24 se adreseaza in continuare adevaratilor pasionati de cumparaturi, recomandand haine care va pun in valoare si va redefinesc stilul, oferind o experienta de shopping cu adevarat fascinanta.
"QUICK 24 isi face o misiune de onoare din a duce mai departe modelul de comert prin corespondenta intemeiat de Quelle si pozitia de trend-setter. Le garantam clientilor QUICK 24 ca vom ramane specialistul lor in moda pentru intreaga familie. Foarte important este si faptul ca la QUICK 24 clientii vor gasi discount-uri de neegalat la articolele unor branduri de renume" - Viktor Nikolic, Administrator QUICK 24
"Sub sloganul "De-acum ne cheama QUICK 24 – Quelle dar mai rapid", procesul de rebranding a inclus multiple schimbari in avantajul clientilor nostri. Numarul si contul de client raman neschimbate, dar am selectat si intarit atributele esentiale ale serviciilor Quelle – cumparaturi comode, calitate exceptionala, preturi atractive, discounturi imbatabile. Am venit de asemenea in intampinarea asteptarilor ridicate ale cumparatorilor – rapiditate crescuta si crearea de promotii speciale pentru clientii VIP - astfel incat experienta cumparaturilor QUICK 24 sa fie de fiecare data una excelenta" adauga Viktor Nikolic, QUICK 24.
Magazinul online www.quick24.ro ofera peste 3.000 de produse din diferite categorii.
Sediul societatii se afla in Satu Mare, unde pe langa practicarea comertului prin corespondenta exista si un magazin Quelle. Compania QUICK 24 si-a creat o baza de operatiuni prin care sunt asigurate servicii administrative si logistice.

Alte cataloage Quick 24 :


PRIMAVARA - VARA 2014
A aparut noul catalog PRIMAVARA 2014 de la Heine, rasfoieste-l online acum si lasa-te cuprins de inspiratie!

A aparut noul catalog Best Connections Primavara/Vara de la Heine, rasfoieste-l online si inspira-te din tinutele prezentate.

A aparut noul catalog Primavara/Vara 2014 de la OTTO , rasfoieste-l online si descopera trendurile sezonului pentru EA, EL si Copii.

A aparut noul catalog Primavara/Vara 2014 de la Heine, rasfoieste-l online si descopera trendurile sezonului pentru EA.