Selgros a lansat cataloage speciale, cu oferte din categoriile: preparare hrana, servire, bar cafenea, frigotehnica, textile, mobilier, gradina si terasă, tehnica si curatenie.

Aceste cataloage speciale Selgros pot fi accesate aici.


In aceste cataloage veti gasi oferte cu produse de la partenerii non-food ai Selgros, din categoriile Confecţii, tricotaje, Încălţăminte şi îmbrãcãminte sport, Electrocasnice, corpuri de iluminat, electronică, Multimedia, Birotică, papetărie, lumânări, Menaj, sticlărie, cadouri, ceasuri, Textile de casă, valize, îmbrăcaminte de lucru, lenjerie de corp, Camping, grădină, sezon, Accesorii auto, scule, materiale de construcţii, Aparate sport şi accesorii, Biciclete, Jucării, Detergenţi.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Cataloage cu oferte speciale Selgros să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog