A fost lansat catalogul Selgros pentru ultima luna. Ofertele din pliantele Selgros pot fi accesate aici.


Cum se prezintă Selgros:

Selgros Cash&Carry deține 19 magazine în România. Magazinele Selgros sunt deschise zilnic de la ora 06.00 la ora 22.00, iar duminica de la 07.00 la 22.00. Cele 19 magazine sunt situate în cele mai locuite zone urbane ale ţării, deservind clienţii din aria respectivă.

Fiecare magazin pune la dispoziţia clienţilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafața de vânzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri pătrați. Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, parțial acoperite.

Sortimentul standard al magazinelor Selgros din România include un număr de circa 41.000 de produse alimentare și nealimentare. Sortimentul este într-o dinamică permanentă, fiind adaptat specificului sezonier, cerințelor clienților, inovațiilor producătorilor, dar și celor mai noi trenduri ale pieței.

Cumpărăturile făcute la Selgros sunt ca o plimbare agreabilă, rapidă şi profitabilă, datorită organizării articolelor pe grupe de marfă şi dispunerii lor în raioane specializate. Fiecare raion este deservit de o echipă de profesioniști pregătiți să vă ofere informații complete asupra produselor și prețurilor, precum și cele mai potrivite variante de ambalare pentru afacerea dumneavoastră.

Produse alimentare
Produsele alimentare din sortimentul Selgros au ca principale caracteristici prospețimea, calitatea și diversitatea. Răspundem astfel celor mai înalte criterii de selecție șI aprovizionare, impuse de clienții noștri profesioniști din industriile restaurației șI ospitalității.
Legume, fructe și flori
Delicatese, brânzeturi, lactate, produse Bio
Băuturi
Carne proaspătă șI preparate din carne
Conserve și alimente de bază, hrană pentru animale
Produse congelate
Dulciuri, panificație, ceai, cafea, tutun
Pescărie

Produse nealimentare
Gama de produse nealimentare care vă aşteaptă la Selgros este soluţia completă si profesionistă pentru afacerea dumneavoastră.Puteţi alege tot ceea ce vă este necesar pentru casa şi biroul dumneavoastră, pentru uz casnic sau profesional, pentru divertisment şi afaceri.
DetergențI, cosmetice, produse de unică folosință
Electrocasnice, multimedia și iluminat
Menaj și mobilier
Papetărie, librarie și jucării
Textile și lenjerie
Camping și sport
Confecții, încălțăminte și îmbrăcăminte sport
Scule, bricolaj, accesorii auto


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Cataloage, reviste și pliante Selgros să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog