Aici gasiti cel mai nou catalog Say Orange, care va prezinta cele mai recente oferte de la cunoscutul partener Orange.In oferta Say veti gasi TELEFOANE MOBILE, TABLETE, ACCESORII, carduri de memorie, incarcatoare retea si auto, Handsfree, huse, tocuri si alte accesorii, produse MULTIMEDIA, ABONAMENTE ORANGE DE TELEFONIE ( Tigru, Cangur, Pantera, Pantera pentru iPhone, Delfin, Fluture, Oferta Senior ) si INTERNET ( Colibri, Colibri Mix, Colibri special ). Say oferă si servicii foto, precum si posibilitatea de a cumpara in rate.

Cum se prezinta magazinul Say:
Magazinul SAY este marca a companiei MCS COMMUNICATIONS SRL.


Misiune

Misiunea Say este de a crea o legatura stransa cu consumatorul final. Pentru a asigura acest lucru am creat un magazin viu, plin de culoare, forma si de miscare, aproape de client.

Obiectul de activitate al magazinelor Say este comercializarea cu amanuntul a produselor, accesoriilor si serviciilor din sfera telefoniei mobile, foto si multimedia.

Reteaua magazinelor SAY

In prezent avem 56 magazine operationale in tara. Toate aceste magazine sunt localizate in cadrul principalelor centre comerciale, galerii comerciale sau mall-uri.

Say vine in intampinarea clientilor care isi doresc un magazin abundent in produse, de unde pot sa aleaga in voie, dar in acelasi timp au nevoie de o structura ordonata si clara a tot ce inseamna expunere in magazin. Ne-am propus ca fiecare bucatica de magazin in sine sa fie un univers complet, de sine statator si cred ca am reusit.

Viziune:

Ne-am propus ca fiecare client ce paraseste magazinul Say sa iasa cu zambetul pe buze, multumit de alegere si cu o experienta placuta de cumparaturi.

Magazinul Say se diferentiaza in domeniul serviciilor IT&C prin promovarea urmatoarelor valori:

Onestitate
Corectitudine
Deschidere
Orientare catre client
Prietenie
In cadrul magazinelor Say se vor gasi toate brandurile importante din piata: Samsung, Nokia, Apple, Sony-Ericsson, Motorola, LG si Philips in cazul telefoanelor mobile, si Apple, Samsung, LG, Sony si SanDisk pentru produsele IT-Multimedia.

In acest moment Say incearca sa ofere produse, servicii sau pachete de produse si servicii unice in piata. Puternicul nostru focus pe activitatea foto ne ajuta sa ne diferentiem fata de competitie.

Toate aceste produse provin de pe canale de distributie oficiale, deci in privinta service-ului clientul nu trebuie sa-si faca probleme.

Totodata am venit in sprijinul clientilor nostri prin colaborarea cu ORSAM TELECOM - Centru de Service autorizat Samsung cu peste 9 ani experienta in domeniu. Astfel, magazinele SAY au devenit si puncte de colectare pentru telefoanele dumneavoastra care au nevoie de interventii autorizate, cu piese importate direct de la producator, reparatii efectuate cu cea mai mare atentie si intr-un interval de timp cat mai rezonabil.

Vom fi inovativi si credem ca inovatia va fi elementul cheie care va face diferenta in piata. Inovatia este in centrul strategiei noastre si avem abilitatea sa aducem rapid in piata produse si servicii noi si atractive.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog SAY cu oferte telefoane, tablete și abonamente Orange să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog