E-Mag a anuntat campania “Revoluția prețurilor”, ce are loc in 25, 26 si 27 iunie 2014, oferind reduceri totale in valoare de 5 milioane de lei, pentru zeci de mii de produse IT, electronice, elctrocasnice, cosmetice, cîrți, jucării, produse pentru casă sau grădină și produse pentru animale.

„Miercuri dimineață vom da startul celei mai mari campanii de reduceri a verii. Toți clienții care intră pe eMAG.ro vor găsi reduceri de până la 50% la tablete, 35% la televizoare și electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri și chiar și de până la 95% la cărți”, a precizat Violeta Luca, vicepresident si director executiv la eMAG, care a mai anunțat că vor exista tablete la doar 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei, televizoare LED la 699 lei sau combine frigorifică la 799 de lei. eMAG a pregătit deja stocurile pentru toate cele trei zile.

Pentru a vedea ofertele, dați click AICI.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol E-MAG : Black-Friday de vară: "Revoluția prețurilor" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog