Avon a lansat cel mai nou catalog cu produsele si ofertele companiei, care pot fi studiate aici.


Avon Products, Inc. este o companie de vânzări directe, producătoare de cosmetice, parfumuri, bijuterii și jucării din Statele Unite, înființată în anul 1886. Avon este o companie de multi-level marketing și este prezentă în peste 135 de țări. Președintele și CEO al Avon Products, Inc. este, din 1999, Andrea Jung.

Printre produsele Avon se numără produse de make-up, de îngrijire a tenului, a pielii și a părului, parfumuri, precum și bijuterii. Inițial compania se adresa publicului feminin dar și-a extins oferta și la produse pentru bărbați și pentru copii.

Avon Cosmerics România a fost înregistrată la data de 4 septembrie 1997, pornind cu un capital social 100% american, de 1 milion de dolari[4].

Compania a pornit de la 6 zone care acopereau orașul București, ajungând în prezent la 96 de zone la nivelul întregii țări. Astăzi, Avon România are un centru de distribuție în București, la Chiajna, de unde se livrează produse în România, Bulgaria, Moldova, Albania și Macedonia. Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty din România, cu un tiraj de peste 700.000 de exemplare. Avon a stabilit record după record și a devenit un model pentru alte țări, fapt dovedit și prin premiile câștigate pe parcursul anilor:

Premiul pentru creșterea numarului de clienți-2001,2002,2004;
Premiul pentru vânzarea de parfumuri-2002,2005;
Premiul David McConnell-2004;
Premiul Deschizătorilor de drumuri-2004,2005,2006;
Premiul pentru brandul Anew-2004;
Premiul pentru vânzarea de produse pentru îngrijirea tenului-2003;
A ajuns un nume important pe piața produselor cosmetice în România, mai întâi în vânzare directă, iar apoi în competiție cu toate firmele de cosmetice.

Drept urmare, în 2001 a câștigat poziția de LIDER PE PIAȚĂ, poziție pe care a consolidat-o începând de atunci, conform Wikipedia.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Oferte și promoții din catalogul AVON să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog