Vezi aici cele mai noi oferte si promotii din catalogul Billa:


Promotiile actuale le găsesti aici.

Billa este un lanț de magazine, înființat în anul 1953, în Austria. Compania este deținută de Rewe Group și deține 1.000 de magazine în Austria. Billa este prezentă și în alte țări precum Italia, Cehia, Slovacia, România, Croația, Ucraina, Bulgaria și Rusia.

Billa este prezentă în România din anul 1999 și deținea în România 34 de supermarketuri (martie 2009). În aprilie 2013, numărul de magazine a ajuns la 71.

Număr de angajați:
2013: 3.500
2009: 2.200

Cum prezinta Billa o parte din produsele comercializate;

Departamentul Legume-Fructe

Fructe si legume mereu proaspete: asta este ce veti gasi, in fiecare zi, la BILLA! Puteti alege dintr-un sortiment bogat, adaptat sezonului, avand garantia ca in cosul dumneavoastra ajung doar soiuri atent selectionate, proaspat livrate si verificate de catre personalul nostru. In plus, promovam aprovizionarea cu produse de pe piata interna, deci majoritatea fructelor si legumelor de la BILLA provin chiar din cele mai sanatoase gospodarii romanesti.


Departamentul Delicatese

Delicatesele cele mai fine le gasiti la BILLA! La departamentul de DELICATESE din fiecare magazin BILLA, puteti incerca delicioase specialitati locale sau din bucataria internationala: de la preparate calde, pregatite cu grija de bucatarii nostri pana la cele mai fine branzeturi, mezeluri, salate, specialitati din peste sau mici gustari.


Departamentul Carne

Cea mai buna calitate certificata a carnii! Garantata de BILLA!
Sortimente variate, calitate impecabila, impachetari potrivite, prospetime de neegalat, preturi avantajoase! Iata cateva dintre atributele Departamentului de Carne de la BILLA. In plus, existenta in majoritatea filialelor BILLA a propriilor unitati de transare si respectarea celor mai inalte standarde privind alegerea furnizorilor de carne proaspata asigura clientilor cea mai buna calitate a carnii!


Departamentul Panificatie

Bine ati venit în lumea minunata a produselor de panificatie proaspat scoase din cuptor, de la BILLA! Aici descoperiti variante delicioase de specialitati de panificatie şi produse de patiserie pentru toate gusturile: chifle, cornuri, baghete si multe altele. Si toate acestea: proaspat scoase din cuptor! Pentru ca la BILLA toate aceste specialitati se coc zilnic, direct in magazin. Convingeti-va singuri in orice magazin BILLA!


Departamentul Lactate

O bogata oferta de produse lactate va asteapta in fiecare zi la BILLA: de la iaurturi delicioase sau lapte proaspat pana la branzeturi si specialitati din branza, din cele mai variate. Toate acestea aprovizionate zilnic, de la furnizori atent selectionati, astfel incat micul dejun sa devina un adevarat festin!


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Promoții și oferta din catalogul Billa să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog