Bonprix a lansat un nou tip de catalog online, care poate fi accesat aici.


Bonprix este o firmă de vânzări la distanţă, care face parte din cel mai mare concern din branşă – OTTO Versand, Hamburg. Îşi desfăşoară activitatea în cele mai mari ţări europene: Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Elveţia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Rusia.

Oferta vă este pusă la dispoziţie prin intermediul catalogului sau pe pagina web.

Conform bonprix, toate articolele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri şi reclamaţii. Articolele pe care le puteţi găsi în catalog sunt importate din întreaga lume. Procesul de producţie este strict supravegheat de firma bonprix.

Principalii clienţi ai firmei bonprix sunt femeiles, dar firma oferă produse atât bărbăteşti, cât şi pentru copii. În catalogul bonprix fiecare îşi poate găsi ceva atrăgător pentru sine.

Toate comenzile făcute prin poştă, telefon, fax sau Internet sunt realizate imediat.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Reduceri în noul catalog online de la BonPrix să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog