SC AGROPELLET SRL este o societate înfințată cu scopul de a oferi o alternativă nouă, economică, ecologică și performantă în domeniul centralelor termice intr-o perioadă în care costurile de incălzire la sistemele tradiționale cresc regulat. Compania este importator autorizaț al mărcilor de renume SAS METALOWO KOTLARSKI (SAS), Pellas X din Polonia și Ct. PASQUALICCHIO (CTP) din Italia.


La ambele tipuri de cazane se asigura livrarea rapidă a pieselor de schimb pe baza de comenzi online.
Pe lângă comercializarea cazanelor, se ofera montaj și lucrări adiționale (mărire capacitate rezervor, sistem automatizat de încărcare combustibil, sistem automat de golire cenușă, etc.) în funcție de cererile fiecărui client în parte.

AGROPELLET  asigură consultanță tehnică, garanție și postgaranție.

"Suntem o firma nouă pe piata din Romania, dar cu o experienta de 10 ani in domeniul centralelor termice ecologice si economice. Avand in vedere ca ne dorim a prezenta de lunga durata pe piata din Romania, pana la sfarsitul anului 2014 oferim reduceri de pret considerabile pentru clientii care accepta sa fie un punct de referinta pentru noi in viitor. Ținând cont întotdeauna de necesitățile particulare ale fiecărui client, dorim să prestăm servicii de calitate superioară și să stabilim relații bilaterale de încredere și respect cu toți partenerii noștrii. Având relații stabile cu furnizorii noștrii, ne angajăm, ca informațiile și cunoștințele profesionale acumulate în cursul activității noastre să le punem la dispoziția partenerilor", precizează reprezentantii companiei.

Catalogul poate fi accesat dand click AICI. Websiteul AGROPELLET poate fi accesat AICI.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Agropellet - Centrale termice să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog