Descoperă produsele și prețurile mici din noul catalog LEROY MERLIN din luna noiembrie 2014, dând click AICI !

Lansat cu sloganul "Amenajează-ți căminul pentru iarnă cu PREȚURI MICI", catalogul LEROY MERLIN vă prezintă oferta specială de produse din categoriile materiale de constructii, tâmplarie, bucătărie, gresie, faianță, acoperire sol, instalatii sanitare, vopsele, iluminat, decorațiuni, electrice, unelte, feronerie, aranjare si depozitare, grădinărit si altele.


Catalogul este valabil pentru perioada 24 octombrie 2014 - 17 noiembrie 2014.

Leroy Merlin a lansat propriul forum de discuții pe teme de bricolaj, construcții, grădinărit și amenajări interioare. Vino și tu în comunitate, dând click AICI !


Încarcă pe blogul Leroy Merlin imagini cu proiectele tale de bricolaj și arată pas cu pas cum ai procedat. Poți pune imagini înainte și după ce a fost realizat proiectul, pentru a se observa diferența. Adună like-uri de la ceilalți utilizatori. Poți încărca proiectele tale și în zona de concurs. Întreceți-vă, dând click AICI.Poți să participi la competițiile deschise ori la duel, cu alt proiect, adună cele mai multe like-uri și câștigă concursul. Toate proiectele înscrise intră în competiție, sunt votate, iar cel mai votat câștigă. Proiectele intrate în concurs pot fi vizualizate AICI. Adăugarea unui proiect în concurs se poate face de AICI.Leroy Melin are deja și pagina de Facebook, pe care vă invităm să o accesați AICI.Leroy Merlin îți oferă de asemenea și alte soluții de amenajare completă, precum si cele mai mici preturi la cea mai diversa gama de materiale de constructii, instalatii, decoratiuni si tot ce iti trebuie pentru a-ti realiza un cămin primitor. De remarcat este si oferta foarte bogată de produse de bricolaj, de la materiale de construcții la uși și ferestre, gresie, faianță sau parchet.

Cauti ceva anume? Descoperă produsele noi din categoria Pret Inegalabil ( cel mai mic preț, valabil în fiecare zi, timp îndelungat ) si cele mai tari oferte lunare in zona Super-Afacere!

Iar pentru ca tu sa te bucuri cat mai repede de succesul proiectelor tale de amenajare, redecorare sau constructie, Leroy Merlin te ajută cu servicii profesioniste si cu sfaturi utile.

Pentru o mai usoara orientare Leroy Merlin iti ofera harta locației magazinului de bricolaj din Șoseaua Chitilei.Daca doresti si alte detalii te rugam sa intri si pe pagina de contact a magazinului Leroy Merlin.

Fii mereu la curent cu ofertele Leroy Merlin! Inscrie-te aici la newsletter-ul Leroy Merlin.

De asemenea, noul magazin LEROY MERLIN din Electroputere Mall s-a deschis in data de 12 Septembrie 2014. LEROY MERLIN Electroputere Mall te asteapta cu un Drive-In pentru materiale de constructii. Intri cu masina in zona special semnalizata, incarci marfa de care ai nevoie direct in masina ta, platesti la casa speciala si gata, ai rezolvat cumparaturile. Totul e mult mai simplu si mai usor cu Drive-In-ul LEROY MERLIN!


Magazinul LEROY MERLIN Craiova:

Adresa LEROY MERLIN Craiova: Calea Bucuresti nr. 80 (Electroputere Mall)

Program LEROY MERLIN: Luni - Sambata: 8:00 - 22:00 ; Duminica: 9:00 - 22:00

Telefon 0374 409 900 (Numar de telefon cu tarif normal apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila)


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Leroy Merlin noiembrie 2014 să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog