Campania "Saptamana bantuita de reduceri la evoMAG! Castiga un iPhone 6 sau unul dintre cele 4 vouchere a cate 1000 lei" se desfasoara in perioada 27-31 octombrie 2014.


Ofertele le puteti gasi AICI, doar in cele 5 zile ale promotiei, in limita stocului disponibil. Sunt incluse oferte din categoriile portabile & sisteme pc, componente pc, telefoane, smartwatch, tv, monitoare, gaming, imprimante, birotica, foto, video, multimedia, retelistica, software, auto, bricolaj, electrocasnice, ingrijire personala si altele.

Pentru a se inscrie in Campanie, participantul trebuie sa aiba cont de utilizator pe site-ul
Organizatorului sau in cazul in care participantul nu are cont, sa isi creeze cont utilizand formularul
dedicat si sa plaseze o comanda de minimum 109 lei, TVA inclus. Comanda trebuie sa fie inregistrata si  facturata, iar statusul acesteia sa fie Livrata.

Castigatorii sunt extrasi in functie de numarul comenzii, numar comunicat si participantilor pe
adresa de e-mail cu care acestia s-au inregistrat si pe care au folosit-o la momentul finalizarii
comenzii. Vor fi extrase 12 numere de comenzi, primele 4 fiind atribuite castigatorilor, iar celelalte 8 fiind rezerve.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol EVOHALLOWEEN, reduceri 5 zile la Evomag să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog