Altex incepe campania de Black Friday mai devreme in acest an, prima etapa desfasurandu-se in perioada 13-16 noiembrie 2014. Apoi Black Friday va continua cu o noua runda de reduceri, in perioada 21 - 25 noiembrie 2014. Catalogul pentru perioada 21-25 noiembrie 2014 poate să fie studiat dand click AICI sau pe imaginea de mai jos.


In catalogul onlien ALTEX de black Friday veti gasi reduceri de până la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari şi mici, sisteme audio şi jocuri, în limita stocurilor disponibile. Pentru a se putea bucura mai rapid de produsul dorit, au fost asigurate stocuri suficiente, astfel încât clientii să poată achiziţiona produsele din ofertă în toată această perioadă.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Altex Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog