Flanco organizeaza Black Friday in perioada 21 – 23 Noiembrie 2014. La acest eveniment participa magazinele Flanco (offline) si magazinul online Flanco.ro. Pentru a vedea brosura catalog Flanco de Black Friday 2014, dati click AICI sau pe imaginea de mai jos.Site-ul Flanco.ro s-a pregatit pentru acest eveniment cu un modul de prezentare al produselor corelat cu numarul mare al acestora, viteza de incarcare sustinuta pe toata durata evenimentului si check-outul optimizat. Toate acestea promit un eveniment Black Friday peste asteptari.

Pentru Black Friday 2014, magazinul online Flanco.ro va oferi clientilor o gama variata de produse cu reduceri consistente, compania precizand ca se asteapta la vanzari mari la toate categoriile promovate.

Catalogul Flanco cu reduceri de Black Friday 2014 il gasiti AICI.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Black Friday FLANCO să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog