Telekom Romania a anuntat campania de Black Friday 2014, in care se vor oferi reduceri de până la 70% pentru produsele disponibile în magazinele Telekom și ale partenerilor,precum și pe websiteurile telekom.ro, www.germanos.ro și www.clickshop.ro( peste 400 de produse cu prețuri reduse pe ultimele doua websiteuri ).Voucherele cu reduceri pentru achiziționarea de televizoare și tablete, precum si oferte si reduceri de până la 70% la telefoane, accesorii și electrocasnice, vor fi activate pe 21 noiembrie 2014.

De asemenea, Telekom Romania ( fostul Romtelecom ) vor oferi abonamente Telekom Romania Mobile Communications ( fostul Cosmote ) cu comunicare nelimitată, precum și o diversitate de telefoane, tablete și accesorii cu reducere de până la 70%, disponibile în perioada 21 – 23 noiembrie 2014.

Clienții Telekom Romania Communications care aleg să își achiziționeze un pachet 3 Play (televiziune, internet și telefonie fixă) vor primi un voucher ce oferă reducere la achiziționarea unei tablete.

Abonații ce vor opta pentru o ofertă integrată 4 Play (televiziune, onternet, telefonie fixă și mobilă) vor beneficia de un voucher pentru achiziționarea unui televizor.

Oferta este valabilă în magazinele proprii Telekom și ale partenerilor sau accesând Telekom.ro.

Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice vor fo disponibile pe Germanos.ro și Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%. Fiecare comandă efectuată pe website-urile mai sus menționate va fi însoțită de o Cartelă Telekom.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Black Friday Telekom ( Romtelecom si Cosmote ), Germanos si Click Shop să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog