Okazii.ro desfasoara in perioada 3 - 30 noiembrie 2014 campania Black November Okazii, prin care se ofera reduceri de pana la 60% la peste 200000 produse, in special oferte selectionate impreuna cu diversi vanzatori independenti din Romania, dar si din cadrul magazinelor online ale platformei. Catalogul online Black November Okazii poate fi accesat aici.


Produsele oferite fac parte din categorii precum telefoane mobile, computere si electronice, imbracaminte si frumusete, auto-moto, muzica, jocuri video, sport, casa si gradina si altele si pot fi comandate online sau telefonic, o mare parte putand fi comandate cu plata in rate fixe fara dobanda sau cu transport gratuit.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Black November Okazii să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog