Eximtur oferă cataloage din categoriile croaziere, vacante exotice, balneo, montan, pensiuni, centre SPA, litoral Marea Neagra, Delta Dunarii, parcuri de distractie, circuite, vacante in strainatate, capitale si orase, circuite de lux, destinatii exotice etc. Cataloagele Eximtur pentru 2014 - 2015 sunt oferite in format online sau pot fi descărcate in format pdf de AICI. Pe acestă pagină web vezi gasi si bilete de avion, iar aici asigurari pentru turisti.


Fondata in anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continua, extinzandu-si reteaua de agentii proprii in orase importante din Romania si devenind una dintre cele mai importante companii de turism din Romania. La 21 ani de la infiintare, reteaua EXIMTUR este formata din 26 de agentii de calatorie, 15 agentii proprii si 11 agentii francizate in orasele: Bucuresti, Cluj- Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Arad, Baia- Mare, Suceava, Constanta, Iasi, Medias, Alba Iulia, Bistrita, Tirgu Mures, Galati, Brasov, Pitesti si Braila. Cifra de afaceri a EXIMTUR in anul 2013 a depasit 36 milioane euro.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Cataloage EXIMTUR să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog