Hervis Sport a lansat catalogul de Black Friday 2014,. Compania ofera reduceri de 50% la peste 50.000 de articole de imbracaminte. Promotia se desfasoara in perioada 20 – 23 noiembrie 2014, la articolele selectate, în limita stocului disponibil. Ofertele de Black Friday 2014 vor fi disponibile în toate magazinele Hervis Sports din România.

Mai jos gasiti catalogul Hervis Sport cu cateva produse din oferta Black Friday 2014, selcetionate de Hervis Sport. Celelalte produse care participa la promotie pot fi aflate vizitand magazinul online sau cele reale ale companiei ( click pe imagini pentru mărire ).
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Hervis Sport Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog