ILoveShopping s-a nascut ca raspuns la numeroasele comenzi pe care clientii companiei Interior Store le-au plasat pe parcursul celor 9 ani de activitate in mediul online. ILoveShopping este un magazin online, ce comercializeaza in exclusivitate colectiile Interior Store de mobilier si decoratiuni – pe segmentul medium si medium-high.

Inca de la aparitia pe piata romaneasca Interior Store s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare o marca pentru cei pasionati de arta, design, moda si stil. In cei noua ani de activitate, desfasurata la nivel national, Interior Store a reusit sa aduca pe piata romaneasca peste 520 de branduri internationale de lux, marea majoritate a acestora fiind comercializate in exclusivitate

Pentru ca este adeptul unui stil de viata ancorat in ultimele tendinte, Interior Store si-a propus sa lanseze in Romania cele mai noi colectii de mobilier si decoratiuni de lux disponibile online in exclusivitate prin ILoveShopping. Misiunea companiei este sa ofere clientilor cele mai noi produse pentru interior si exterior.

ILoveShopping comercializeaza produse din categorii diverse, cum ar fi Living, Mobilier Living, Hol, Credenza Si Comode, Biblioteci, Canapele Si Fotolii, Canapele Extensibile, Lounge & Pouf, Mese Cafea, Dormitor, Paturi, Noptiere și Comode, Saltele, Baie, Mobilier Baie, Mobilier Birou, pentru spatii comerciale, Horeca, Outdoor, Mese, Scaune, Spa, Lounge, Dining, Mobilier Bucatarie, Covoare, Perdele, Draperii, Tapiserii, Lenjerii De Pat, Lenjerii Copii, Decoratiuni Baie, Decoratiuni textile, Accesorii baie, Bucatarie, Country Style, Oglinzi, Tablouri, Iluminat, Obiecte Deco, Lumanari si Accesorii, Vaze & Boluri, Suporturi Flori, Cosuri si cutii depozitare, Paravane decorative, Flori decorative, Rame foto, Vintage Time, Decoruri si Cadouri, Statuete, Figurine si altele.

In continuare va prezentam catalogul ILoveShopping - Cadouri, care poate fi accesat dand click AICI sau pe imaginea de mai jos.De asemenea, websiteul companiei si catalogul cu oferte online pot fi accesate AICI.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog ILoveShopping - Cadouri să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog