Dedeman a anuntat reducerile de Black Friday din acest an pentru o perioada de o săptămână, începând cu 21 noiembrie 2014. Acestea pot fi consultate dând click AICI, incepand de vinerea aceasta.


Cum ne-a obisnuit si in alti ani, DEDEMAN oferă reduceri substantiale la produse din categoriile bucatarie,  electrocasnice ( inclusiv televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare cu microunde, hote), mobilier bucatarie, seturi de mobilier, baie, electrocasnice incorporabile, cuptoare, plite, unelte, gradina, auto, decoratiuni, amenajari interioare, gresie si faianta, constructii, centrale termice, electrice, corpuri de iluminat, sanitare, mobilier dormitor si altele.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol DEDEMAN Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog