Media Galaxy a anuntat deja ofertele si promotiile de Black Friday 2014, care pot fi consultate direct in catalogul brosura de Vinerea Neagra, dand click AICI sau pe imaginea de mai jos. Promotia de reduceri este valabila pana pe 23 noiembrie 2014.Există reduceri substantiale, chiar de 1300 lei. Ofertele de Vinerea Neagră de la Media Galaxy nu se regăsesc doar pe prima pagina a websiteului indicat, ci le puteti descoperi si in cadrul categoriilor, fiind marcate cu un cerc roșu cu valoarea reducerii, grafica fiind inspirată din logo-ul Media Galaxy.

Reducerile de Black Friday la Media Galaxy sunt la categorii precum Laptop, IT, PC si componente PC, tablete, telefoane, televizoare, home-cinema, camere foto si video, electrocasnice mici si mari, audio, electronice auto, jocuri si jucarii, muzica si film, casa si gradina etc.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Media Galaxy Black Friday Catalog Online să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog