UPC oferă Playstation 3, tablete si televizoare, de Black Friday ( 21 - 23 noiembrie 2014 ):

- LED TV Samsung 32H4000
- Tableta E-Boda Revo
- Consola de jocuri Playstation 3

Perioada promotiei este pana pe 23 noiembrie 2014, in limita stocurilor disponibile.
* In locul televizorului, poti alege un alt produs echivalent din magazinele Altex sau MediaGalaxy, in valoare de maxim 1000 lei (TVA inclus).

Daca doresti sa cumperi un produs ce depaseste aceasta valoare, va fi necesara achitarea diferentei.
Ofertele sunt valabile doar pentru clienti noi, cu contract pe 24 luni, in urma comenzilor facute online sau prin apel la numarul 0311 001 001.

Tableta Eboda si consola SONY PlayStation®3 incluse in promotie se pot ridica din magazinele UPC, dupa incheierea contractului, instalarea serviciilor UPC si plata unui avans in valoare de 100 de lei (TVA inclus), suma ce va fi rambursata in facturile urmatoare. Consola SONY PlayStation®3 se poate ridica din magazinele UPC incepand cu data de 28 nov 2014.

Televizorul Samsung se poate ridica din magazinele Altex sau MediaGalaxy, dupa incheierea contractului, instalarea serviciilor si plata unui avans intr-unul din magazinele UPC, in valoare de 100 de lei (TVA inclus), suma ce va fi rambursata in facturile urmatoare.

Serviciul de telefonie din pachet ofera apeluri nelimitate pe fix in Romania si catre Europa, SUA, Canada si Israel si apeluri nelimitate pe mobil catre SUA, Canada si Israel.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pentru comenzi online, trimise in perioada 21-23 noiembrie 2014. Detalii complete privind caracteristicile serviciilor sunt disponibile pe www.upc.ro.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Tablete, televizoare si Playstation 3 la UPC, de Black Friday să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog