Flanco organizeaza Discount Days in perioada 3 – 6 Aprilie 2015. In aceasta perioada pe site-ul www.flanco.ro vor exista reduceri la produse si branduri de top de pana la 70%. La acest eveniment va participa doar platforma online Flanco.ro.


Site-ul Flanco.ro s-a pregatit printr-un microsite ce va fi urcat incepand cu ora 07:00 AM. Acesta va fi mult mai usor de utilizat si astfel clientii vor putea realiza mult mai usor comenzile.

Promovarea evenimentului Discount Days face parte dintr-un plan de comunicare bine structurat fiind prezent pe toate mediile: online, TV si presa.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Flanco Discount Days să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog