Altex a inceput mai devreme Black Friday, adica de astazi, 30 octombrie.
Pentru Altex, Black Friday are loc o luna de zile, până pe 30 noiembrie. Reducerile din promotie sunt foarte diversificate si sunt prezente in magazine companiei. O multime de produse electrocasnice, electronice si de alta natura au astfel de reduceri de pret. De asemenea, catalogul online Black Friday Altex este prezent pe websiteul companiei. Preturile cu reduceri sunt in limita stocului disponibil, iar o persoana fizica sau juridica poate cumpara o singura bucata dintr-un anumit produs.


Alte informatii despre BLACK FRIDAY la ALTEX se pot obitne la numarul de telefon  0219196.

In promotii se gasesc masini de spalat verticale, combine frigorifice, masini de spalat vase, cuptoare si plite incorporabile,  cuptoare multifuncitonale,  frigidere, aragaze, congelatoare, lazi frigorifice, racitoare, smartphone-uri ( Allview, Samsung Galaxy, Value, Grand Neo Duos, S3 Neo si altele ), tablete (Allview si altele ), carduri micro SDHC si SD , kituri de incarcare, huse, jocuri console ( PS3,  PS4, XBOX 360 si XBOX One ), dar si jocuri PC, imprimante, huse, casti audio, distrugatoare hartie, multifunctionael etc. De asemenea, in catalogul online Black Friday Altex am gasit mouse fara fir, router wireless, acces point, mouse cu fir, sisteme sourround 5.1, boxe pc, placi video, hard-disk-uri externe si interne, chiar si SSD. Desigur, ofertele cu reduceri sunt si la laptopuri, fier si statii de călcat, blendere, mixere, robot de bucatarie, storcatoare, masini de tocat, aspiratoare, televizoare LED Full HD si chiar 4K Ultra HD, sisteme de navigatie, camere auto, statie emisie-receptie, sisteme audio auto, radio auto sau cu redare mp3 prin USB, camere foto, DSRL, telefoane dual-sim si multe altele.

Daca doriti sa beneficiati de aceste reduceri, nu uitati ca sunt in limita stocului disponibil, asadar vizitati catalogul online al companiei Altex pentru Black Friday.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol A început BLACK FRIDAY la ALTEX ! să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog