Doresc să fac schimbari prin locuinta mea, poate o perdea noua, un semineu, de ce nu si un parchet nou.

In revista Ambient am vazut un semineu care este la pretul de 459,99 lei, cu urmatoarele caracteristici: putere nominala de 9kW, dimensiuni de 844 x 445 x 405 mm si diametru racord fum de 120 mm. Greutatea semineului este de 43 kg. Alimentarea semineului se face cu lemne.

Pentru decorarea camerelor am gasit in revista Ambient vopsea lavabila de interior pe baza de apa cu putere mare de acoperire, la pretul de 19,99 lei/ bucata ( galeata de 8,5L). Tot in catalog am mai vazut si faianta, gresie, adeziv ( pretul este de 9,99 lei/sac de 25 kg), adeziv pentru parchet ( pretul este de 169,99 lei/bucata, galeata de 10kg), vas de toaleta, cabina de dus semirotunda si multe alte produse, atat pentru interiorul , cat si pentru exteriorul casei, chiar si pentru gradina.

Catalogul Ambient il gasiti aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Ambient pentru casa ta să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog