Bakker prezinta un catalog online in care se poate vedea o gama larga de plante si flori.

Ma gandesc sa redecorez gradina, sa plantez mai multe flori. La Bakker am vazut oferte pentru diferite flori, ceea ce pe mine mă bucură.

Doresc de aceasta data sa imi aranjez un gard viu, iar in interiorul gardului pe alocuri sa plantez flori. In catalogul online Bakker am vazut un mix de hortensii pentru gard viu cu flori in trei culori. Pretul este de la 98,50 lei pentru tufele care isi vor schimba mereu culoarea in functie de sezon.

Un mix de nalbe multicolore ( pretul nalbelor in catalogul online este de 41,50 lei  pentru un pachet de 6 bucati). Pe terenul incercuit de gardul viu de hortensii mai doresc o floare cu denumirea de Planta fluture. Ce mi-a atras atentia la aceasta sunt florile multicolore . Pretul lor este de 83,50 lei un pachet de 3 bucati.

Bineinteles că in colecti gasiti mai multe flori si plante decat cele mentionate de mine.

Daca vrei sa primesti catalogul tiparit acasa, poti da comanda gratuit aici.

Daca doresti sa te bucuri de o gradina multicolora, studiaza de asemenea catalogul online Bakker, dand click aici.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Bakker - plante, flori, accesorii pentru gradinărit să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog