A fost lansat catalogul Billa cu diverse oferte pentru pasionatii de cumparaturi si pentru multe genuri de rețete culinare.

Am vazut sampoane pentru păr la pret de 13,99 lei. In aceasta gama pentru igiena mai descoperiti de exemplu si sapunuri sau pastă de dinti la 14,49 lei.

Mereu imi lipseste zaharul prin bucatarie ( in catalog vad ca e la pret de 3,35 lei ) cand vin musafiri si trebuie sa le ofer o cafea instant ( care in catalogul Billa este la pret de 9,99 lei).

Trebuie sa punem si ceva bun pe langa cafeluță, o prajiturica de exemplu. In catalog am vazut niste rulouri cu cacao la pret de 0,99 lei. In broșura mai gasesti faina la pret 2,69 lei, ulei la pret de 5,65 lei sau unt la 3,49 lei, pe langa alte produse.

Daca doreti ceva pentru gatit rapid, in revistă am vazut pui grill si aripioare.

In catalogul Billa mai gasiti diverse mezeleri, salamuri, parizer, costita ( la pret de 25,99 lei ) care se asorteaza foarte bine cu o varză calită.

Doresti sa descoperi ofertele din catalogul Billa? Trebuie doar sa dai un click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Billa cu diverse produse alimentare și nu numai să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog