Daca esti in perioada constructiilor sau amenajăarilor unei case, eu te invit sa descoperim impreuna o parte dintre acestea in brosura Brico Depot.

În revistă găsiți: țiglă metalică cu grosimea de 0,4 mm la pretul de 17.45 lei/metru patrat, in 2 culori (mahon si coral), accesorii pentru tigla ( suruburi cu saiba la pretul de 12.25 lei), șindrilă bituminoasă la pretul de 21,50 lei/metru patrat, folie pentru izolatii, folie antivapori, vata de sticla si altele.

Mai puteti observa si usi, atat pentru interior cat si pentru exteriorul casei, parchet laminat (de 6 mm il gasiti in revista Brico Depot la pretul de 17,50 lei/ metru patrat), cabine de dus, mobilier de bucatarie si multe altele.

Daca doresti sa vezi mai multe categorii de produse din catalogul Brico Depot, dă click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog BRICO DEPOT - materiale de construcții și amenajări să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog