Astazi doresc sa gatesc ceva mai diferit comparativ zilele trecute, asa ca m-am gandit sa rasfoiesc catalogul Cora pentru a intocmi o lista de alimente.

In brosura am vazut salam la pretul de 18,99 lei( 300 de grame), file de somon 44,99 lei/kg, pastarnac ( pretul este de 2,49 lei/kg), salata verde 1,29 lei/bucata, spate de porc fara os la pretul de 12,99 lei/kg, amestec de carne tocata la pretul de 14,99 lei/kg.

Tot in aceasta categorie mai gasim carne tocata din spate de porc la pretul de 13,99 lei/kg, branza, masline, carnati ( carnati semi-afumati la pretul de 2,20 lei/100g), ou[ la pretul de 7,41 lei cutia de 10 bucati, lapte, iaurt cu fructe sau iaurt simplu. In revista veti gasi mai multe alimente si produse decat cele descrise de mine.

Tot in catalogul Cora mai observăm si sampoane, geluri de dus, sapunuri si altele.

Daca nu aveti timp de gatit, in revista Cora sunt mai multe feluri de gustari gata preparate, cum ar fi de exemplu ghiveci de legume la pretul de 0,89 lei/100g sau pizza ( pretul este de 1,74 lei/100g).

Daca doriti sa intocmiti o listă de cumparaturi, catalogul Cora il gasiti dand click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora - alimente gata preparate și multe alte produse să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog