Toamna nu este doar un anotimp frumos, dar este si un anotimp rece. Stiti cum se zice, că toamna nu-i ca vara. Pentru ca eu sunt mai sensibila la frig, m-am gandit sa imi cumpar din timp ceaiuri din diferite plante, iar ca bonus produse pentru corp, atat pentru mine, cat si pentru familia mea.

In revista DM Drogerie-Markt am văzut sapun lichid de avocado la pretul de 13,39 lei ( 250ml ), ulei de baie ( pret 13,39 lei cantitate de 400 ml ), crema hidratanta pentru corp cu extract de nufăr la pretul de 12,99 lei ( 200 ml), ceai de ghimbir cu miere ( in brosura este la pretul de 11,49 lei cutia cu 20 de pliculețe), sirop muguri de pin, sirop de catina si altele.

In revista se gasesc mai multe produse destinate ingrijirii corpului sau produse pentru curatenie, nu doar cele mentionate anterior.

Brosura DM Drogerie-Markt o puteti vedea daca dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog DM Drogerie Markt - produse pentru corp și frumusețe să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog