M-am gandit sa imi cumpar o bicicleta, sa mai fac putin sport până nu vine iarna. Asa ca am ales sa răsfoiesc astazi catalogul Hervis Sport.

Eu am mentionat mai sus doar o bicicleta, dar in brosura observ mai multe articole pentru sport, de exemplu: jachete la pretul de 219,99 lei, bicicleta la pretul de 2299,99 lei ( cadru din aluminiu, 27 de viteze, frane hidraulice), tricouri la pretul de 39,99 lei de diferite modele, culori si de la diversi producatori, adidasi la pretul de 249,99 lei (adidasi sunt fabricati din material textil la exterior, iar talpa are un strat din spuma si un strat din cauciuc) si altele.

Catalogul Hervis il pueti vedea daca dati click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Hervis Sport - Oferte aniversare să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog