Anul acesta am discutat impreuna cu familia sa mergem la munte, sa petrecem o mini vacanta, sa facem o drumetii printre munti si sa ne incarcam bateriile. Pentru aceasta calatorie ne trebuie si un echipament pentru plimbarile noastre mai lungi.


Privind in brosura Inter Sport ( din care se pot face comenzi online ) am observat diferite produse. Va prezint ca exemple unele dintre aceste articole: pantaloni de barbati ( care sunt la pretul de 269,99 lei), jacheta de femei la pretul de 249,99 lei ( in doua culori, negru si visiniu), adidasi la pretul de 149,99 lei, rucsac ( acesta este la pretul de 79,99 lei).

Tot in brosura  Inter Sport se mai pot vedea si accesorii utile pentru a practica cu usurinta sportul preferat, oriunde va aflati, cum ar fi: greutati, manusi, coarda si altele.

Daca doresti sa vizitezi si tu catalogul INTER SPORT, poti da click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog INTER SPORT- accesorii și echipamente pentru sport să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog