Se apropie ziua de nastere a sotului meu, asa ca am luat o decizie in privinta cadoului pentru el. Ma gandeam la un telefon pe care il vazusem in catalogul Internity.


Telefonul este la pretul de 659 lei cu ecran de 5 inch, procesor Quad-Core 1.5 Ghz, memorie Ram 1.5 Gb, camera de 5mp ( in revista sunt mai multe modele de telefoane ).

Pentru telefon ar fi buna si o protectie sau chiar o husa. Probabil voi alege una de tip carte In revista Internity este la pretul de 100,99 lei.

In brosura se regasesc mult mai multe modele de telefoane si de altfel mai gasiti si casti, suport auto pentru telefon, tablete, baterii, gadget-uri si altele.

Daca vrei si tu sa vezi catalogul, poti da click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Internity - Telefoane, tablete, huse și alte electronice să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog