Doresc sa fac o schimbare in locuinta mea, ma gandeam sa cumpar un mobilier nou pentru dormitor sau pentru camera de zi.

In catalogul Jisk am vazut mai multe modele de dulapuri, un exemplu ar fi cel la pretul de 600 lei. Dulapul este fabricat din material melamina de stejar, cu 3 usi, 2 rafturi, 4 sertare si o bara pentru umerase.

Ma gandeam si la o saltea de pat, in catalog observ mai multe modele si marimi. O saltea pentru marimea patului meu am vazut-o la pret de 450 lei, cu dimensiunile de 80x200 cm.

In revista Jisk mai putem descoperi multe alte produse pentru locuinta cum ar fi: oglinzi, birouri, colțare, canapea extensibila ( in brosura este la pretul de 500 lei ), masuțe cu blat de sticla sau din lemn, cadruri atat pentru scaune cat si pentru paturi, plapuma (o plapuma am vazut-o la pretul de 35 lei, avand dimensiunile 135x200 cm) si altele.

Pentru a vedea revista Jisk apasa aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog JISK - mobilier și accesorii pentru locuință să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog