Toamna este un anotimp placut, dar cand spui toamna nu te gandesti doar de frunzele frumos colorate ale arborilor. Intr-adevar, toamna cad si frunzele, dar copacii trebuie si curatati, aranjati, toamna se mai culeg strugurii si există si multe alte activitati de sezon.

Eu am inceput deja curatenia de toamna, trebuie sa imi caut cateva ustensile si unelte pentru lucrarile de pe langa casa. In revista LEROY MERLIN am gasit o suflanta aspirator pentru crengile uscate ( pretul este de 99,90 lei, capacitate de suflare si aspirare de 13 mc/minut ) si tot aici, pe teritoriul frunzelor uscate, mai este util si tocatorul de resturi vegetale. Acesta are un cutit de otel si un motor de 2000W, pretul tocatorului fiind de 386,12 lei in brosura LEROY MERLIN.

Tot in revista mai gasim si motocultoare, motosapatoare ( motosapatoare la pretul de 1350 lei, cu motor de 7 CP, latime de lucru 80 cm, transmisie pe lant si o singura viteza inainte). Accesorii pentru motocultoare si motosăpătoare se mai pot observa in aceeasi categorie.

Daca ai cules strugurii si e necesar sa îi pregatesti, in revista poti gasi zdrobitoare la pretul de 259 lei, cu capacitate de 15L.

In revista se gasesc mai multe unelte si ustensile, atat pentru bricolaj, constructii, gradinarit, cat si decoratiuni.

Daca doresti sa vezi si tu catalogul LEROY MERLIN, poti da click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog LEROY MERLIN - Prețuri mici pentru proiecte mari să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog