In catalogul Metro am gasit câte ceva de cumparat pentru copilul meu: un ghiozdan cu desene 3D, asa cum le plac celor mici, la pretul de 51,99 lei. Am mai gasit in catalog si alte modele de ghiozdane cu diverse desene. Tot in catalog am descoperit si niste penare utile pentru la scoala, la pretul de 28,99 lei.

Daca aveti acasa un mic pictor sau altfel de artist talentat, in catalogul Metro sunt toate tipurile de acuarele la pret de doar 5,99 lei, dar si creioane, hartie creponata, sabloane ( la pret de 4,99 lei). Mai gasiti carti, harti pentru geografie, scaune pentru birou, caiete si multe altele.

Mi-a placut si o tableta la pret de 279,00 lei, cu procesor QUAD-CORE de 1,3GHZ, memorie interna 8GB, memorie RAM 1 Gb, display de 17,78 cm.

In catalog mai gasiti prezentate produse diverse, de la rechizite, haine, ghiozdane, alimente, dulciuri, ghivece de flori ( pret de 10,99 lei, diferite culori), pana la tablete, laptopuri si altele.

Daca doresti sa vezi ofertele din catalogul Metro, tot ce trebuie sa faci este dai click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro - de la rechizite până la tablete și laptopuri să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog